almost%20maine%20affiche%20A3%20lig_edit

Beste toneelliefhebber,
Beste sponsor,
Beste sympathisant en trouwe fan van NGT, 

De berichtgevingen over het coronavirus en de genomen maatregelen om het virus in te dijken, hebben ons gedwongen om een keuze te maken over onze voorstellingen, met het oog op de gezondheid van onze spelers en kijkers. Wij dienen onze verantwoordelijkheid te nemen en moeten ons steentje bijdragen om dit virus in te dijken.

Daarom beslisten wij om het advies van de burgemeester meteen te volgen en onze voorstellingen in het voorjaar af te lasten. Dit is voor iedereen die hard werkte aan deze voorstellingen een zware dobber. Wij bedanken al onze spelers en medewerkers nu al voor hun inzet en vele werk. 

Maar uitstel is geen afstel. Met ons bestuur besloten wij al snel dat wij alles zullen doen om Almost Maine in het najaar 2020 voor jullie te brengen. Van zodra de praktische organisatie meer vorm krijgt, zullen wij jullie informeren over de plaats en data.

Bezoekers die reeds kaarten hadden besteld en betaald, kunnen van zodra onze nieuwe data gekend zijn hun kaarten omboeken naar een datum die hen past. Past geen enkele van de nieuwe data? Dan zullen wij de kaarten uiteraard terugbetalen.

Aangezien wij onze voorstellingen hernemen in het najaar, gaat ook de steun van onze sponsors niet verloren. Integendeel, de financiële steun zal welkom zijn om ondanks deze tegenslag Almost Maine toch zonder verlies te kunnen brengen. 

We zullen met NGT nu even de tijd nodig hebben om van deze tegenslag te bekomen, maar wij bundelen zeker onze krachten om in het najaar jullie te verwennen met het prachtige Almost Maine.

Alvast bedankt voor jullie begrip.
Draag goed zorg voor jezelf en anderen.

Warme NGT-groeten,
Het bestuur