Almost Maine

Schermafbeelding 2020-03-15 om 17.20.35.

De berichtgevingen over het coronavirus en de genomen maatregelen om het virus in te dijken, hebben ons gedwongen om een keuze te maken over onze voorstellingen, met het oog op de gezondheid van onze spelers en kijkers. Wij dienen onze verantwoordelijkheid te nemen en moeten ons steentje bijdragen om dit virus in te dijken.

 

Daarom beslisten wij om het advies van de burgemeester meteen te volgen en onze voorstellingen in het voorjaar af te lasten. Dit is voor iedereen die hard werkte aan deze voorstellingen een zware dobber. Wij bedanken al onze spelers en medewerkers nu al voor hun inzet en vele werk. 

 

Maar uitstel is geen afstel. Met ons bestuur besloten wij al snel dat wij alles zullen doen om Almost Maine in het najaar 2020 voor jullie te brengen. Van zodra de praktische organisatie meer vorm krijgt, zullen wij jullie informeren over de plaats en data.

 

Bezoekers die reeds kaarten hadden besteld en betaald, kunnen van zodra onze nieuwe data gekend zijn hun kaarten omboeken naar een datum die hen past. Past geen enkele van de nieuwe data? Dan zullen wij de kaarten uiteraard terugbetalen.

 

We zullen met NGT nu even de tijd nodig hebben om van deze tegenslag te bekomen, maar wij bundelen zeker onze krachten om in het najaar jullie te verwennen met het prachtige Almost Maine.

 

Alvast bedankt voor jullie begrip.

Warme NGT-groeten

----------------------------

Almost Maine vertelt het verhaal van mensen die zoeken naar de liefde. Deze kan mooi, maar ook pijnlijk zijn. Een mooi, romantisch verhaal over het genot en de risico’s van de liefde: het durven benoemen, een oude liefde terug oprapen, liefde verbreken en liefde veroveren. En dat allemaal in éénzelfde dorpje, Maine. 

 

Dit stuk wordt u gebracht door: 
Ann Bergez, Tom Boone, Benny Bral, Natalie De Ganck, Robbe De Smet, Koenrad De Smet, Danny De Vleeshauwer, Eline Eeckhautte, Caroline Martens, Femke Moerman, Etienne Reunes, Steve Seigneur, Stefanie Tembuyser

Wanneer?

Voorstellingen in april 2020 worden uitgesteld naar het najaar 2020.
De exacte data worden later nog meegedeeld.

Waar?
Gemeentelijk Ontmoetingscentrum Racing, Markt 20, 9890 Gavere


Kostprijs

9 euro. 
Per verkocht ticket schenken wij 1 euro aan Zonnehoeve/Living+.

Hoe sneller je reserveert, hoe beter je zit. Reserveer dus snel jouw plekje!

Regie : Kurt De Smet  ( 0483/ 43 12 83 )

Kurt die ondertussen als huisregisseur mag optreden, begeleidt de cast naar succesvolle vertoningen.